Program: Luni - Vineri: 09 - 18

Cautare Rapida

Tip tranzactie
Tip Imobil
Localitați

Convertor valutar

Valoare:
Din:
In:

Curs valutar

  • EUR: 4.5873
  • HUF: 1.5118
  • USD: 3.8951
Despre noi

 

Agenţia imobiliară NOMEX a fost fondată în 2000, scopul ei fiind acela de a oferi servicii profesionale pe piaţa imobiliară românească, căutând soluţii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea clienţilor săi.

 

 

Ideea de bază este de a oferi o soluţie completă la orice solicitare de ordin imobiliar. Fiecare tranzacţie este unică şi o tratăm în cele mai mici detalii.

Vă oferim asistenţă în orice fază a tranzacţiei, începând de la evaluarea iniţială a imobilului până la semnarea actelor notariale cu profesionalism şi maxim respect pentru timpul Dvs.

 

In contextul unei pieţe imobiliare intr-o continuă si dinamică transformare, obiectivul principal al companiei noastre il reprezintă abordarea in mod profesionist a cerinţelor clienţilor, construirea si cultivarea unei relaţii pe termen lung, bazată pe încredere, confidenţialitate, eficienţă şi beneficii reciproc avantajoase.

 

Colegii noştrii vă pot răspunde la orice fel de întrebare în limbile: română ,maghiară ,italiană, engleză.

 

In speranţa că aceste argumente vă vor convinge de seriozitatea noastră aşteptăm să ne contactaţi . Vă asigurăm că proprietatea achiziţionată prin noi nu este doar imobilul mult dorit, dar şi o foarte bună investiţie in timp!

 
Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - http://www.joomvision.com